mestermerke

Ansvarsrett logo hvit liten

larlingbedrift

Om oss

mesterhus logo

Byggmester Geir Morten Olsen AS er en byggmesterbedrift som bygger og rehabiliterer hus og hytter i Østfold og nærliggende områder. Vi har lang erfaring fra byggebransjen og tilbyr det meste av tjenester innen tømrer- og snekkeryrkene.


Firmaet ble stiftet i 2003. I løpet av de årene vi har eksistert, har vi utviklet et tett og godt samarbeid med bedrifter som driver innen grunnarbeider, elektro, rør, mur og blikk. Dette gjør at vi kan tilby deg som kunde et komplett produkt hvor vi tar oss av så store deler av prosessen som du vil. Vi kan gjøre alt fra å ta oss av byggesøknader til prosjektering, tegning, i tillegg til å stå for hele byggeprosessen. Når du har bestemt deg for hva du vil ha, trenger du derfor ikke gjøre noe mer enn å ta imot nøkkelen når bygget står ferdig.


Vi er for tiden 15 ansatte som jobber for å yte en så god service overfor våre kunder som mulig. Med en blanding av erfarne mennesker med lang fartstid i bransjen og lærlinger har vi en bred kompetanse som gjør at vi kan tilby deg akkurat det du vil ha.

 

Som medlem av Mesterhus har våre kunder tilgang på Norges sprekeste huskatalog.

Og – finner du ikke noe du liker i katalogen, tegner vi det for deg!

mesterAnsvarsrett logo rgb storlarlingbedrift transparent1